Thomas Rolin
Del via

Crowdlending-risiko

Som ved alle andre former for investering, er der naturligvis også en risiko forbundet med at investere dine penge i crowdlending-projekter. Der er ingen, der kan forudsige markedet, og det er derfor vigtigt, at du er bevidst om risikoen for tab, når du investerer, og at din økonomi kan tåle, at investeringen måske ikke altid går som forventet. Læs mere om lav risiko ved investering her.

Solid investering i ejendomsbyggeri

Hos FundBricks vil vi selvfølgelig gerne sikre vores investorer bedst muligt. Det gør vi ved udelukkende at udbyde solide, danske ejendomsprojekter til finansiering via crowdlending. Vi screener alle ejendomsudviklere og projekter, og det samme gælder investorerne, så vi kan bibeholde en sikker og professionel platform, der skaber værdi for såvel ejendomsudviklere som investorer. Vil du blive klogere på afkast og få mere viden om afkast af ejendomsinvestering, så kan du læse mere her.

Risiko ved crowdlending – og hvorfor vi anbefaler dig at investere alligevel

Crowdlending-risiko er ikke til at komme udenom, og der er aldrig et projekt, der er 100 % sikkert at investere i. Crowdlending-investeringer har traditionelt et højt afkast, og med udsigten til et højt afkast kommer oftest også en højere risiko. Samtidig kræver de fleste crowdlending-investeringer hos FundBricks et forholdsvist højt investeringsbeløb sammenlignet med andre typer af investering, og det er i sig selv med til at gøre crowdlending-risikoen større. 

Til gengæld har investering gennem crowdlending også en række af fordele, som potentielt kan veje op for dele af crowdlending-risikoen. Særligt er det værd at bemærke, at der sjældent er store udsving i afkast på danske crowdlending-investeringer, da de oftest ikke påvirkes af situationen i resten af verden, som mange aktier kan være mere sårbare over for. Herudover har crowdlending-investering også den fordel, at investeringsformen potentielt sikrer en fast, passiv indkomst, hvor aktier enten helt eller delvist først bliver indkomstgivende for dig, den dag du sælger aktierne videre.  

Mener du også, at fordelene opvejer de risici, der er ved investering gennem crowdlending? Med FundBricks er det nemt at investere, og du kan komme i gang med det samme. 

KOM I GANG

Sådan investerer du...

Bliv godkendt investor

Vi følger retningslinierne for hvidvaskning.

01
02

Udlån til projekt

Vælg det ønskede udlånsbeløb til det enkelte ejendomsprojekt.

Modtag afkast

Få kontant tilbagebetaling af dit udlån samt afkast når ejendomsprojektet afsluttes.

03

Andre relevante projekter

Igangværende ejendomsprojekter

IGANGVÆRENDE
KOMMER SNART
FULDTEGNET
IGANGVÆRENDE
Byggefinansiering til luksusvilla i Marbella - pulje 2
Funding target
3.018.750 DKK
Rente p.a.
11.00 %
Løbetid i md.
8-10 mdr.
Overdækningsgrad
34.00 %
Min. indskud
10.000 DKK
Read more about this Project
IGANGVÆRENDE
KOMMER SNART
FULDTEGNET
IGANGVÆRENDE
Solcelleparker på dansk supermarkedskæde - etape 3
Funding target
5.350.000 DKK
Rente p.a.
12.00 %
Løbetid i md.
12-14 mdr.
Overdækningsgrad
28.00 %
Min. indskud
10.000 DKK
Read more about this Project
IGANGVÆRENDE
KOMMER SNART
FULDTEGNET
IGANGVÆRENDE
Solceller på boligforening i Hedehusene
Funding target
3.100.000 DKK
Rente p.a.
11.00 %
Løbetid i md.
6-8 mdr.
Overdækningsgrad
25.00 %
Min. indskud
10.000 DKK
Read more about this Project

HVAD VENTER DU PÅ?

Investér i solide investerings projekter.

OPRET EN BRUGER
eller log ind med en eksisterende bruger