Fundbricks koncernen

Fundbricks.com

Online finansieringsplatform til realisering af solide danske ejendomsprojekter via udlån med høj rente fra private investorer.

DitLoft.dk

Udvikling af eftertragtede, moderne og bæredygtige luksuslejligheder og penthouses oven på de eksisterende lofter i København.

MISSION og vision

Vi vil forbinde ejendoms-udviklere
med private investorer

Vision

Fundbricks ønsker at skabe vækst i det danske samfund ved

at gøre det lettere for ejendomsudviklere at sikre den fornødne kapital til at realisere gode og spændende ejendomsprojekter, og

at gøre det lettere for almindelige danskere at forøge deres opsparing uden eller med minimal aktiv forvaltning.

VÆRDISÆT

Vi bygger vores forretning på disse kerneværdier

Troværdighed

Vi skal agere troværdigt og tillidsfuldt i enhver sammenhæng, som virksomhed og som mennesker. Vi tror på, at tillid og troværdighed er noget man skal gøre sig fortjent til, og noget som hurtigt kan mistes, hvorfor dette er et kardinalpunkt i enhver Fundbricks-virksomhed, at sikre, værne og udbygge.

Tilgængelighed

Vi skal være tilgængelige som virksomhed, som produkt og som mennesker både internt og eksternt. Vi tror på et fladt ledelseshierarki med korte beslutningsprocesser og altid åbne døre.

Transparens

Vi skal være transparente i alle måder at agere på, således at der ikke er tvivl om vores motiv, mål og gerninger. Vi tror på, at mennesker arbejder bedst, når de føler sig inkluderet, hvorfor det er vigtigt at dele alt - både godt og skidt.

TEAMWORK MAKE THE DREAM WORK

Team Fundbricks.com

Thomas Sonne-Schmidt

Chief Legal Officer / Partner

Jurist og HD (F). Har siden 1999 arbejdet med corporate finance, M&A, stiftelse og udvikling af investeringsfonde, finansiering, ejendomsinvestering, indkøb af ejendomme, due diligence, kapitalrejsning, kontrakt-forhandling samt opnåelse og vedligeholdelse af godkendelser fra Finanstilsynet.

Thomas Rolin

Chief Sales Officer / Partner

Ejendomsmægler igennem mange år (privat og erhverv) med salg af ejendomsporteføljer, samt håndteret off-market match-making mellem ejendomsprojekter og investorer. Stærkt netværk indenfor ejendomsudviklere og erfaren indenfor salg af investeringsejendomme.

Anton Jensen

Chief Technology Officer

Uddannet Software Udvikler fra IT-Universitet i København arbejder Anton som Chief Technology Officer i Fundbricks.

Kaare Korsbek

Operations Finance Manager

Kaare har en professionel baggrund i ledende stillinger som COO - CEO og selvstændig inden for både serviceindustrien - international salg - administrationsoptimering, omkostningskontrol mv.