Investering

Crowdlending til ejendomsprojekter kan være med til at holde Danmarks økonomi igang

March 27, 2020
Thomas Sonne-Schmidt
Del via

Coronakrisen kradser! At Covid-19 ”Corona” virussen påvirker os alle og det liv vi kender, kan der ikke længere være tvivl om – hele verden er ramt i højere eller mindre grad og det kommer til at blive værre endnu, før det igen på et tidspunkt bliver bedre.

Forskellige lande har valgt forskellige strategier for at bekæmpe virussen og forhindre den i at sprede sig i et omfang, som vil medføre at hele sundhedssystemet bryder sammen.

Som vi alle ved, har dette medført at man fra politisk hold i Danmark har besluttet at ”lukke landet ned”, hvilket har medført at alle ”ikke-samfundskritiske funktioner er lukket ned, eksempelvis folkeskoler, gymnasier, universitetet og andre uddannelsesinstitutioner, genbrugspladser, rådhuse m.fl.  

Andre lande har valgt lignende eller andre løsninger, men fælles for disse er, at de har en negativ indvirkning på både den danske og den globale økonomi, som er hårdt ramt at den manglende produktivitet og forbrug i samfundet og har allerede ført til et stærkt stigende arbejdsløshed og markante fald i aktiekurserne verden over.

For at afbøde dette har Danmark, EU og en række andre lande vedtaget meget store økonomiske hjælpepakker, i et forsøg på at afbøde de værste konsekvenser af nedlukningen af samfundene og den internationale handel. Derudover har en række af Folketingets partier udenfor regeringen og mange andre parter har derfor efterspurgt en ”genopretningsplan” for, hvordan regeringen vil få gang i den danske økonomi efter corona-krisen.

En af de første beslutninger, som regeringen har truffet i den sammenhæng, er at droppe anlægsloftet for offentlige byggerier og også så vidt muligt at fremrykke offentlige anlægsarbejder. Byggeriet anses med andre ord som en af nøglerne til at få gang i økonomien igen.

Byggeri skal naturligvis overholde de samme generelle retningslinjer som alle andre brancher og Dansk Byggeri, Dansk industri og Bygherreforeningen har derfor i fællesskab udsendt nogle retningslinjer for, hvordan byggeri – både offentligt og privat – kan fortsætte og dermed medvirke til at holde de økonomiske hjul i gang.

De ejendomsprojekter, som Fundbricks.com har medvirket til at finansiere er naturligvis underlagt de samme retningslinjer og krav – alle de igangværende projekter fortsætter ufortrødent er derfor med til at holde gang i dansk økonomi samtidigt med at de skaber et godt afkast til de investorer, som har været med til at finansiere byggerierne. I et marked med negative renter og stærkt faldende aktiekurser, kan udlån til solide danske ejendomsprojekter via Fundbricks.com være et godt alternativ.

Hvad mener du om dette – er du enig i at det er vigtigt at holde byggeriet i gang og hvilke andre tiltag, synes du regeringen bør tage for at få den danske økonomi tilbage på sporet hurtigst muligt?

HVAD VENTER DU PÅ?

Investér i solide investerings projekter.

OPRET EN BRUGER
eller log ind med en eksisterende bruger

Download Fundbricks

Tilgå alle dine Fundbricks investeringskonti direkte fra dit dashboard og få et hurtigt overblik.

Vi sender alle vores beskeder via push notifikationer, således går du ikke glip af spændene projekter eller vigtige beskeder.

Læs mere