Investering

Du betaler for at spare op

February 2, 2021
Thomas Rolin
Del via

Vi er vant til at høre, at det er godt at have penge i banken. Du tjener på renterne og pengene vokser. Men sandheden er faktisk det modsatte. De negative renter, der for tiden ligger på 0,07 %, æder nemlig langsomt dine penge.

I sidste uge udgav Nationalbanken en statistik der viser, at danskerne i gennemsnit betaler 7 kr. for hver 10.000 kr. de har stående i banken. Det lyder ikke umiddelbart af meget, men set over en længere årrække løber det op. Indbetaler du for eksempel penge til en pensionsopsparing, til udbetalingen på et hus eller vil du gerne have lidt penge til dårlige tider, vil der hvert eneste år forsvinde en smule af din opsparing i negativ rente. Og der er ingen tegn på, at de negative renter vil vende – tværtimod vil det komme til at koste endnu mere at have en opsparing i banken. 

Du kan læse mere om Nationalbankens undersøgelse og se, hvad det betyder for dig her

Grunden til at der er en negativ rente, er at rigtig mange danskere er gode til at spare op. Altså er efterspørgslen på penge ikke ret stor. 

Men hvad gør man så? 

Det kan det være en løsning at investere pengene eller udlåne dem for en kortere eller længere periode. På den måde får du nemlig afkastet af investeringen eller renterne på udlånet. 
Hos FundBricks hjælper vi entreprenører med at realisere deres ejendomsprojekter. Men vi hjælper også danskere, der gerne vil se deres penge vokse og få renter på deres opsparing. Når du investerer i ejendomsprojekter sammen med FundBricks, får du i gennemsnit 8-10% i rente p.a, og du er sikret med pant i projektet. 

Læs mere om vores seneste projekt ved Aarhus herHVAD VENTER DU PÅ?

Investér i solide
danske ejendomsprojekter.

OPRET EN BRUGER
eller log ind med en eksisterende bruger